Connect with us

Actualitat

Els oficis artesans prenen els carrers de Santanyí, Vilafranca i Sant Joan

Fins a 10 activitats distintes es duran a terme durant els Dies Europeus de l’Artesania que se celebren del 6 al 8 d’abril a diferents indrets de l’illa

Fins a 10 activitats distintes es duran a terme durant els Dies Europeus de l’Artesania que se celebren del 6 al 8 d’abril a diferents indrets de l’illa. El Consell de Mallorca es torna a adherir a la iniciativa que vol promoure els oficis artesans per redescobrir-ne la diversitat i la riquesa.
Entre les activitats que es duran a terme destaquen un mercat artesanal a s’Hort des Rei a Palma, demostracions de talles de vidre fos (Santanyí), de cordats mallorquins de cadires (Vilfranca) o un taller d’olis essencials a Sant Joan.
El programa d’activitats amb els horaris i les adreces es pot consultar al portal web diasdelaartesania.es, on hi ha un mapa amb les iniciatives que es poden trobar a tota la geografia espanyola.
A part d’Espanya, també s’organitzen activitats a 17 països de la Unió Europea per acostar el públic al dia a dia dels nostres artesans. Al 2017, a Espanya es varen organitzar més de 370 activitats. El sector de l’artesania suposa un 2,4 % del PIB industrial de tot l’Estat i compta amb prop de 40.000 empreses.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com