Connect with us

Actualitat

Els Socialistes de Santanyí denuncien la deixadesa de funcions del batle

Llorenç Galmés considera que els partits de l’oposició no són els més adequats per “donar lliçons de dedicació i compromís amb el poble”

Els Socialistes de Santanyí han denunciat que el batle, Llorenç Galmès, “no apareix per l’Ajuntament tot i tenir una dedicació exclusiva que paguen tots els santanyiners i santanyineres”.

El batle Llorenç Galmés ha assegurat que “els ciutadans de Santanyí coneixen la meva implicació com a batle”.

Així ho ha criticat el portaveu socialista, Jordan Thomas, lamentant que “tot i ser un dels batles millors pagats de Balears passa els matins desenvolupant tasques de partit per promocionar-se”. El portaveu socialista diu respectar “absolutament la seva ambició personal de ser el candidat del PP al Consell, però no tolerarem que faci servir la seva dedicació exclusiva com a batle per a la seva promoció personal oblidant les seves obligacions i responsabilitats amb Santanyí”. Com a mostra de la seva deixadesa de funcions com a batle, Thomas exposa que Llorenç Galmés com a President del Consell d’Administració de l’empresa municipal de neteja i com a màxim responsable de l’equip de govern, s’ha destrossat a Cala Llombards un ecosistema dunar i una sèrie de plantes protegides sense que s’hagin assumit responsabilitats, per la qual cosa “els Socialistes de Santanyí també li demanaren explicacions en el ple del mes d’abril”.

Per la seva banda, el batle Llorenç Galmés ha assegurat que “els ciutadans de Santanyí coneixen la meva implicació com a batle”. Galmés considera que els partits de l’oposició no són els més adequats per “donar lliços de dedicació i compromís amb el poble”, alhora que recordava l’allau de dimissions que s’han produït entre els distints grups de l’oposició al llarg d’aquesta legislatura. Pel que fa al PSOE, Galmés recorda que el cap de llista, Juli Fuster, poc temps després de les eleccions va abandonar les seves responsabilitats municipals per cobrar un sou de 80.000 euros al capdavant de l’IB-Salut i que el segon de la llista, Joan Sbert, també va decidir presentar la seva renuncia com a regidor per discrepàncies internes del grup municipal socialista. Respecte a Jordan Thomas, el batle assevera que exerceix d’oposició sense haver estat elegit pel poble, al mateix temps que recordava que pocs dies després del seu nomenament com a assessor tècnic de la conselleria de Salut va haver  de dimitir després de la polèmica generada.

Són tendència