Connect with us

Actualitat

Una artista de Santanyí es manifesta contra el nou centre d’interpretació d’art i tecnologia audiovisual

Catalina Obrador, mitjançant les xarxes socials, ha manifestat el seu desacord contra la voluntat de l’Ajuntament de convertir l’edifici de s’Abeurador en un nou centre cultural

L’artista Catalina Obrador, mitjançant les xarxes socials, ha manifestat el seu desacord contra la voluntat de l’Ajuntament de Santanyí de convertir l’edifici de s’Abeurador en un nou centre d’interpretació d’art i tecnologia audiovisual que duria el nom de l’artista italià, Fabrizio Plessi, establert des de fa anys en el municipi.

La voluntat del govern municipal de Santanyí és que l’edifici de s’Abeurador, situat al carrer Bernat Vidal i Tomàs de Santanyí, es convertesqui en el nou centre d’interpretació d’art i tecnologia audiovisual Fabrizio Plessi.

Obrador apareix a la zona s’Abeurador (que ella anomena font de Satán), afirmant en un sentit crític Estim ‘Satanyí‘ perquè cada dia ens estafa més?, en clara al·lusió a la probable inversió de 500.000 euros que s’haurien de destinar per aixecar aquest projecte cultural en el poble.

La voluntat del govern municipal de Santanyí és que l’edifici de s’Abeurador, situat al carrer Bernat Vidal i Tomàs de Santanyí, es convertesqui en el nou centre d’interpretació d’art i tecnologia audiovisual Fabrizio Plessi. La finalitat del projecte es donar a conèixer la figura i trajectòria de l’artista italià, segons ha reconegut el propi Ajuntamnet, a través de l’exposició d’una obra que Plessi crearà expressament per aquest espai. El centre també serviria com un espai de trobada d’artistes i per organitzar activitats i projectes per dinamitzar i difondre la cultura i l’art. Sembla que la despesa que podria generar cometre aquest projecte ja han aixecat les primeres veus en contra seva.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com