Connect with us

Actualitat

Company vol tornar a engrescar als votants perduts pel PP a la Part Forana

El líder popular ha celebrat aquest dimecres una trobada informal amb periodistes a Manacor

136 regidors i més de 62.400 de vots va perdre el Partit Popular de Balears a les darreres eleccions municipals celebrades en el 2015. Aquesta és la referència que s’ha proposat el president del PP de Balears, Biel Company, de cara a les pròximes eleccions del 2019. Si bé, Company és conscient que recuperar-los a tots és una tasca del tot impossible, l’objectiu del seu equip de feina és intentar recuperar la confiança dels electors, principalment a bona part dels municipis de l’interior de Mallorca, de cara al mes de maig de l’any que ve. En aquests termes s’ha manifestat aquest dimarts el líder popular, en el transcurs d’una trobada informal amb periodistes celebrada a Manacor. Principalment, obtenir uns bons resultats a la capital del Llevant figura entre els objectius dels populars, que ara fa tres anys perderen la majoria absoluta i es deixaren pel camí fins a 6 regidors i més de 3.200 vots. Company no ha volgut pronunciar-se sobre quins seran els candidats a bona part dels municipis, si bé ha reconegut que s’està fent feina en aquest sentit i que les persones escollides seran nomenades quan arribi el moment. En el cas de Manacor, tot i que Company ha evitat fer-ho públic, l’actual regidora d’Hisenda a l’Ajuntament de Manacor i presidenta del partit en l’àmbit local, Maria Antònia Sansó té totes les paperetes per encapçalar la llista.

Biel Compnay en un moment de la trobada, acompanyat per Llorenç Galmés i Maria Antònia Sansó.

Company ha remarcat que la seva idea política és que el PP a les Illes recuperi l’esperit de centre/dreta associat a la formació durant molt d’anys, que vol un partit que és regesqui pel seny, la moderació i el sentit comú, i utilitzant un símil futbolístic, des de l’experiència i la il·lusió dels més joves. Els assumptes d’actualitat en l’àmbit autonòmic han estat presents durant la trobada. El president del Partit Popular de les Illes Balears, Biel Company, ha destacat que “el que hi ha a les Balears és un dèficit de gestió del Govern” en relació a les inversions previstes a Balears en els Pressupostos Generals de l’Estat. En relació a les crítiques negatives per part dels partits del Govern sobre els comptes de l’Estat, el líder popular, ha incidit en què “Armengol i Cladera són les pitjors negociadores per a les Balears”. En aquest sentit, s’ha demanat “per què altres comunitats governades pel PSOE han aconseguit molt més que la nostra?. És que Madrid té més mania a les Balears que a Andalusia, per exemple?”.

Company ha remarcat que la seva idea política és que el PP a les Illes recuperi l’esperit de centre/dreta associat a la formació durant molt d’anys, que vol un partit que és regesqui pel seny, la moderació i el sentit comú

Lllorenç Galmés, Jeroni Salom, Biel Company, Maria Antònia Sansó i Antoni Mercant.

Amb tot, el president del PP de Balears recorda que “actualment els Pressupostos Generals han iniciat la seva tramitació parlamentària; de manera que les negociacions sobre els diferents temes d’interès general per la nostra comunitat continuen oberts”, com l’increment fins al 75% de la bonificació del descompte de resident en els viatges amb la península.

Sobre la manifestació convocada pel GOB i la plataforma ‘Fins aquí Hem Arribat‘ aquest diumenge 8 d’abril per protestar contra la presència del creuer més gran del món a Mallorca, Company ha volgut destacar que “el que segueix havent-hi a les Balears és la turismofòbia que fomenta el Govern d’Armengol”. A la trobada també hi han participat, Llorenç Galmés, Vicepresident i portaveu del partit a les Illes, Jeroni Salom, president del PP de Mallorca, el vicepresident del PP de Manacor, Antoni Mercant, i altres membres del partit a nivell local.

Els assumptes d’actualitat en l’àmbit autonòmic han estat presents durant la trobada: Company, ha destacat que “el que hi ha a les Balears és un dèficit de gestió del Govern”

Són tendència