Connect with us

Actualitat

El PP de Felanitx, Campos, Santanyí i Ses Salines exigeixen al Consell que ampliï l’estació de transferència del Llevant

Els populars dels quatre municipis coincideixen en que s’han d’executar les obres previstes des de 2006

El Partit Popular de Felanitx, Campos, Santanyí i Ses Salines exigeixen al Consell de Mallorca (CIM) la urgent ampliació de l’estació de transferència de la zona del Llevant de Mallorca per les reiterades queixes de les empreses concessionàries de recollida selectiva en aquests municipis, que registren nombrosos problemes en haver de descarregar en aquesta planta.

La presidenta del PP de Felanitx i consellera popular del Consell de Mallorca, Catalina Soler, incideix en que “donarem els passos que facin falta perquè es compleixi amb el que preveu el Pla Director de Residus de 2006”. En aquest sentit, afegeix que “no pot ser que el pacte d’esquerres, que tant braveja de la defensa del medi ambient, tengui una estació com aquesta completament obsoleta”.

El batle de Santanyí, Llorenç Galmés, ha explicat que “en el nostre cas, els camions de recollida selectiva que fan feina a Santanyí hi ha vegades que han hagut d’anar fins a Palma per descarregar perquè han hagut d’esperar les més de dues hores que la majoria de vegades han d’esperar per poder buidar els contenidors”. “És un despropòsit que des del Consell es permetin aquestes situacions, mentre s’omplen la boca xerrant de medi ambient”, ha apuntat.

Els populars denuncien les reiterades queixes de les empreses concessionàries de recollida selectiva en aquests municipis, que registren nombrosos problemes en haver de descarregar en aquesta planta

Per la seva banda, el portaveu del Consell de Mallorca, Mauricio Rovira, donant suport als quatre municipis, ha explicat que “la setmana que ve el grup popular al Consell presentarem una moció per a què Ensenyat i els seus compleixin amb el que ha de ser una correcta gestió mediambiental; facilitant l’impuls del reciclatge a Mallorca”.

A la roda de premsa d’aquest dimecres a les portes de l’estació de transferència de Campos han assistit, juntament amb Soler, Galmés i Rovira; el batle campaner Sebastià Sagreras, el portaveu del grup municipal popular felanitxer, Biel Tauler i el de Ses Salines, Juan Rodríguez.

S’ ha de recordar que la planta de transferència de la zona del Llevant és de titularitat del Consell de Mallorca i que “en el pla de residus de l’any 2006 ja es preveia la seva ampliació, tot i que el Pla Director s’hagi de modificar”, ha apuntat Soler.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com