Connect with us

Actualitat

Els aparcaments públics de Manacor i Porto Cristo estaran oberts 24 hores

A l’aparcament de Sant Jaume s’han instal·lat quatre nous punts de càrrega per a vehicles elèctrics

Els aparcaments soterrats de na Camel·la, de la plaça de Sant Jaume, a Manacor, i també el de la plaça de l’Aljub, a Porto Cristo, estaran equipats amb nous sistemes d’accessos i de seguretat “amb l’objectiu que es puguin obrir les 24 hores i fer-los més pràctics per a la ciutadania”, ha explicat la presidenta de l’Empresa de Serveis del Municipi de Manacor (SAM), Maria Antònia Sansó. “Hem adquirit aquest compromís perquè volem facilitar que tothom pugui venir còmodament a comprar, a menjar, a participar dels actes culturals i a passar-s’ho bé a Manacor i a tot el municipi”, ha afegit la batlessa, Catalina Riera, en el mateix sentit.

I és que coincidint amb la posada en marxa de quatre nous punts de càrrega per a vehicles elèctrics a l’aparcament de la plaça de Sant Jaume, des de la SAM i des de l’Ajuntament han anunciat que just després de l’estiu es començaran a instal·lar els nous sistemes d’accés als aparcaments municipals. De fet s’està a punt d’adjudicar el contracte, que suposarà una inversió conjunta d’uns 150.000 euros pels tres aparcaments.

Els usuaris de l’aparcament de la plaça de Sant Jaume ja poden usar gratuïtament els quatre nous punts de recàrrega per a vehicles elèctrics que s’hi han instal·lat.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència