Connect with us

Actualitat

500 persones per optar a 162 places de Policia Local

Als cossos de Capdepera i Artà, entre altres tres municipis de Mallorca

L’Escola Balear d’Administracions Públiques (EBAP) ha rebut més de 950 sol·licituds, corresponents a 481 persones, a les oposicions per optar a 162 places de les Policies Locals, als cossos de Palma, Calvià, Bunyola, Capdepera i Artà, mitjançant el procediment de concurs-oposició.

El procediment en marxa afecta cinc cossos policials concrets, els de Palma, Calvià, Capdepera, Artà i Bunyola. Són els cinc municipis que han tramitat encomanes de gestió al Govern per a coordinar els processos i fer-los de manera sincrònica, a través del suport i organització de l’Escola Balear d’Administració Pública (EBAP).

A Capdepera, l’oferta consta de 9 places, mentre que en els casos d’Artà i Bunyola, la convocatòria és de 3 places a cada municipi. La ràtio més elevada en relació al nombre de sol·licituds es produeix al procés per accedir a la Policia Local de Bunyola, amb una mitjana de 35 sol·licituds per plaça (un total de 106 instàncies per a 3 places). En el cas d’Artà, s’han rebut 67 sol·licituds per a 3 places (una ràtio de 22 instàncies per plaça).

En el cas d’Artà, s’han rebut 67 sol·licituds per a 3 places

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència