Connect with us

Actualitat

La Unitat Bàsica de Salut de Cala d’Or donarà servei cada dia de 8.00 a 20.00 hores

Entre els mesos de maig i octubre

La Unitat Bàsica de Salut (UBS) de Cala d’Or donarà servei interromput de 8.00 a 20.00 hores, de dilluns a diumenge, de maig a octubre.

Així ho ha anunciat la consellera de Salut, Patricia Gómez, al batle de Santanyí, Llorenç Galmés, i als regidors Bàrbara Xamena, Maria de Consolació Pons i Rafel Batle, durant la reunió que han mantingut avui a la Conselleria de Salut juntament amb el director general del Servei de Salut, Juli Fuster i el gerent d’Atenció Primària de Mallorca, Miquel Caldentey.

Amb aquesta mesura es dona una cobertura sanitària total en aquesta localitat turística que incrementa considerablement la població durant els mesos d’estiu. Entre les 20.00 i les 8.00 hores, el PAC de Santanyí, al qual està adscrita l’UBS de Cala d’Or, prestarà el servei de urgències a tota la població del municipi.

Aquesta mesura s’emmarca en la línia de millora de l’accessibilitat als serveis sanitaris que des de l’inici d’aquesta legislatura du a terme la Conselleria de Salut, apropant serveis als ciutadans de les Illes, ampliant horaris d’atenció i dotant de més recursos l’Atenció Primària.

En aquest sentit, convé recordar que el mes d’agost de 2017 es va incorporar una infermera comare a l’UBS de Cala d’Or, que ha atès un total de 667 consultes fins al desembre de 2017.

Cal destacar, a més, que el fet d’haver posicionat una ambulància de suport vital avançat al municipi de Campos permet mantenir a Santanyí l’ambulància de suport vital bàsic per atendre les possibles emergències del municipi.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència