Connect with us

Comunitat

Susana Díaz, a Palma: “No hi ha avals de primera i de segona”

S’ha mostrat convençuda aquest divendres que la seva candidatura a la Secretaria General “va a més”

La candidata a les primàries del PSOE i presidenta de la Junta d’Andalusia, Susana Díaz, s’ha mostrat convençuda aquest divendres que la seva candidatura a la Secretaria General “va a més” i ha recalcat que li agrada guanyar i dur el partit a ser la primera força en les properes eleccions generals.

En declaracions als periodistes abans d’intervenir en un acte a Palma, Susana Díaz ha assenyalat, en referència a l’oferta que ha fet Pedro Sánchez a Patxi López, que li criden l’atenció aquests acords que ha qualificat “de taula” .

Ha manifestat que està feliç i contenta després de la verificació d’avals duita a terme per Ferraz, i ha expressat que a ella li agrada “guanyar” i “ser els primers” i que respecta qui “celebra quedar el segon per tercera vegada consecutiva”, en referència a Pedro Sánchez. “A mi m’agrada guanyar, vull que guanyem el congrés i vull que guanyem les eleccions generals”, ha sentenciat.

El fet que milers de companys hagin dipositat la seva confiança en la seva candidatura, segons ha indicat, li omple de responsabilitat i li dóna forces i ganes i s’ha mostrat convençuda que tot això és l’inici de la “remuntada electoral”.

Susana Díaz està convençuda que la seva candidatura “va a més” i ha assenyalat que visitant comunitats on no ha estat la primera en avals i donar a conèixer el seu projecte, com el cas de Balears, hi ha més terra “per guanyar i per ampliar el nombre de vots en les urnes el 21 de maig”.

Són tendència