Connect with us

Actualitat

Convocades noves aturades en els serveis de tren de Mallorca

El comitè d’empresa de Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) ha anunciat aquest divendres que “en un període breu de temps” convocarà aturs per exigir el compliment dels acords de millora de la plantilla

El comitè d’empresa de Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) ha anunciat aquest divendres que “en un període breu de temps” convocarà aturs per exigir el compliment dels acords de millora de la plantilla pactats amb la direcció de l’empresa.

“Semblen ser l’única alternativa que ens dóna un Govern que veu molt difícil complir la seva paraula”, plantegen els representants dels treballadors de l’empresa pública en un comunicat.

El comitè d’empresa ha sol·licitat una reunió amb el conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, per demanar-li “si el seu full de ruta passa per seguir sense abordar una solució d’estabilitat, seguir sense executar els acords, seguir venent fum a la premsa”.

L’òrgan de representació laboral expressa el seu temor que Pons “inaugurarà obres i freqüències sense tenir una estructura de plantilla suficient, però representant-la virtualment a pocs mesos de les eleccions mitjançant el pagament a mansalva d’hores extres que hipotequin la viabilitat futura”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència