Connect with us

Actualitat

Bona rebuda de la primera edició del Jas Jazz

Les actuacions previstes concentraren a un gran nombre de públic i s’allargaren fins a gairebé la mitja nit

El Jas Jazz va omplir de gent, ritme, espectacle i música en directe els carrers de la zona de vianants de Manacor el passat horabaixa 4 de maig.

Tres formacions de professionals de música jazz ompliren els escenaris situats a la plaça de la Rectoria, la plaça de sa Bassa i la plaça del Palau.
“La cultura i la música que fan els nostres creadors és envejable i per això apostam per treure-la al carrer perquè tothom sigui conscient del que fan els nostres músics, els nostres actors o els nostres artistes”, explicà la regidora de Cultura i Turisme, Antònia Llodrà.

Des de l’Ajuntament han assenyalat que consideren molt positiva la resposta del públic i això farà que   s’estudiï la idea de fer un nou cicle de concerts aviat

El Jas Jazz ha concentrat en un sol dia alguns dels millors músics d’aquest estil a Mallorca. Tots els músics que dijous dia 4 actuaren al Jas Jazz són músics professionals o estudiants de darrer cicle.

L’espectacle començà a les vuit de l’horabaixa a la plaça de la Rectoria amb el trio format pel saxofonista Miquel Àngel Rigo, el contrabaixista Joan Garcias i el pianista Jaume Riera, que oferiren el seu millor repertori. Seguidament, a la plaça de sa Bassa marcaren el ritme el conjunt format pel guitarrista Sebastià Rosselló, el contrabaixista Pere Antoni Bujosa i el bateria Antoni Llull.

I per posar el punt i final al vespre musical del Jas Jazz, la plaça del Palau acollí el quartet format per Pep Garau, el qual sonà la trompeta, Llorenç Barceló, el qual tocà les tecles de l’orgue Hammond, Tomeu Garcias, al trombó, i Jeroni Sureda, el qual tocà la bateria.

Són tendència