Connect with us

Comunitat

La UIB lamenta el “desprestigi” que està causant el ‘cas Minerval’

Llorenç Huguet assegura que “per a un futur serà interessant tenir un codi ètic de recerca i un codi de bones pràctiques”

El Consell de Govern de la Universitat de les Illes Balears (UIB) ha lamentat en un comunicat el “desprestigi” que està causant el ‘cas Minerval’ a la institució educativa i s’ha compromès a “esbrinar i analitzar tot el que ha succeït des de l’inici”.

Així mateix, en un comunicat, han expressat la seva solidaritat amb els afectats per la presumpta estafa per un fàrmac contra el càncer i els ha ofert “el més càlid suport humà en aquests moments d’indignació i dolor que viuen”.

Sobre el procediment intern obert per l’anterior rectora, Montserrat Casas, sobre les activitats del professor Escribá, l’actual rector de la UIB, Llorenç Huguet, ha assenyalat que es va concloure que “no hi havia cap element punitiu, solament recomanacions sobre com millorar l’ètica de la recerca”. En aquest sentit, ha assegurat que “per a un futur serà interessant tenir un codi ètic de recerca i un codi de bones pràctiques”.

HUGUET FA OFICIAL LA SEVA CANDIDATURA PER SER REELEGIT RECTOR

D’altra banda, Huguet, juntament amb el seu equip, ha registrat aquest divendres la seva candidatura oficial per optar a la reelecció en el càrrec que actualment ocupa al centre universitari.

Aquesta setmana l’altre aspirant, el catedràtic d’Organització d’empreses de la UIB, Rafael Crespí, també ha oficialitzat la seva candidatura a rector de la institució educativa

Són tendència