Connect with us

Actualitat

Manacor s’adhereix a la Plataforma “per un bon finançament”

Aquesta plataforma neix del teixit social de les Illes i pretén sensibilitzar als governs per a millorar el finançament de la Comunitat

Més d’una dotzena d’entitats han impulsat una plataforma reivindicativa que té com a objectiu impulsar nou model de finançament per a les Balears. Aquesta organització demana que els Governs siguin més actius a l’hora de cercar la millora del sistema de finançament.

Més-Esquerra ha estat l’encarregat de portar el tema al plenari municipal de Manacor, ja que consideren necessari “un canvi radial en la política de asfíxia financera aplicada per Rajoy”.

Tots els grups municipals han mostrat el seu suport a la plataforma, ja que consideren que és necessari millorar el que es rep de l’estat,  com ja s’ha discutit a altres plenaris.

Amb aquesta decisió, aprovada per unanimitat, Manacor se summa a altres Ajuntaments i a les entitats impulsores, entre les quals hi ha l’Obra Cultural Balear, CCCO, la Federació d’Associacions de Veïnats de Palma, PIMEM, STEI, UGT, Fundacions Darder Mascaró, USO, Fundació Gabriel Alomar, Unió de Pagesos i l’Associació de Pares i Mares de Mallorca, i es compromet així a lluitar per un finançament més just per Balears.

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com