Connect with us

Actualitat

Joventuts Musical de Capdepera es fa mereixedor del premi Cap Vermell 2017

S’ha valorat la feina feta fins ara en favor de la música i la cultura

L’Associació Cap Vermell va lliurar aquest passat cap de setmana el premi Cap Vermell 2017 a Joventuts Musicals de Capdepera.

L’acte presentat per Maria Vives i Joan Genovard comptà amb la participació musical d’After Dois, el grup format per Biel Flaquer “Barona” (veu i guitarró), Àngel Roca (contrabaix) i Nestor Zarzoso (piano). After Dois sorprengueren amb la seva música fresca i vitalista que serví per començar i posar punt i final a la vetllada.

Després de les paraules de presentació i la primera actuació musical, Suso Rexach presentà el muntatge audiovisual que recull un resum dels 30 anys de vida de Joventuts Musicals amb els testimonis directes de les seves quatre directores: Elionor Gómez-Quintero, Berta Liesegang, Elvira Dalmau i Noemí Dalmau. També hi participaren Conxa Oliver, de Joventuts Musicals de Palma, i Pere Estelrich, que va ser director artístic durant uns anys.

Després del vídeo, el president de l’Associació Cultural Cap Vermell, Josep Terrassa, va justificar el premi a Joventuts Musicals valorant la feina feta fins ara i reivindicant la seva continuïtat.

Noemí Dalmau, en nom de l’entitat reconeguda, va demanar  ajuda i compromís per poder continuar oferint programes musicals de qualitat

Acte seguit pujà a l’escenari Noemí Dalmau, en nom de Joventuts Musicals de Capdepera, el batle de Capdepera, Rafel Fernández, i el premiat de l’any passat, Tomeu Garau, qui va ser l’encarregat de lliurar el guardó. Dalmau va dirigí unes paraules al públic demanant ajuda i compromís per poder continuar oferint programes musicals de qualitat.

L’acte el tancà el batle de Capdepera el qual va agrair la feina duta a terme fins ara i recollí les demandes fetes, com ara la renovació de l’escenari i l’augment del suport econòmic, tot assenyalant la col·laboració d’empreses i entitats locals.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com