Connect with us

Actualitat

Sant Llorenç ja té la seva postal

Elaborades pel fotògraf local José Ignaci Garcia Lacuesta

Sant Llorenç des Cardassar ja compta amb postals pròpies elaborades per mà del fotògraf local José Ignaci Garcia Lacuesta.

Aquest fotògraf ha elaborat unes postals amb fotografies del poble de Sant Llorenç. Aquesta acció és un exemple d’iniciativa i de bones pràctiques, dutes a terme per comerciants locals, per tal de donar a conèixer el poble de Sant Llorenç a nivell insular, nacional i també estranger.

Sens dubte les postals són encara avui en dia, un excel·lent mètode per enviar salutacions a familiars, amics, etc. a través del correu tradicional sense necessitat d’utilitzar sobre.

Per això, tots els propietaris dels hotels rurals o cases vacacionals del municipi que vulguin adquirir-ne per tenir a la recepció per als seus clients, o tots aquells llorencins que també les vulguin adquirir per enviar-les a quelsevol destí, les poden comprar al negoci de n’Ignasi.

El seu negoci es troba ubicat al C/ Major, 47 de Sant Llorenç des Cardassar. També podeu contactar amb el fotògraf al telèfon 971 83 83 51, a través del seu correu electrònic ignasi-fotograf@hotmail.com, a la seva web www.ignasifotograf.com o al seu perfil de facebook.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència