Connect with us

Actualitat

Surt a licitació la segona fase d’exhumació de les fosses de Porreres, Montuïri i Llucmajor

El contracte inclou l’execució dels certificats de viabilitat de les fosses de Manacor

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports ha licitat el contracte de servei d’exhumació de fosses comunes previstes en el Pla d’Actuacions 2018, aprovat per la Comissió Tècnica de Desapareguts i Fosses de les Illes Balears, i que ha de cobrir, a més, la identificació dels cossos que es localitzin.

El contracte de servei d’exhumació serà per intervenir les següents fosses incloses en el Pla d’Actuació 2018: la segona fase d’exhumació de la fossa de Porreres, la de Montuïri, la dels dos pous de Son Lluís (Porreres) i el de s’Àguila (Llucmajor), la fossa de Sencelles, la de Calvià, la de Marratxí, la de ses Figueretes o del Cementiri Vell (Eivissa), la d’Alaró, la de Llucmajor, la de Santa Maria, i la de Deià. Així mateix, s’hi inclouen l’execució dels certificats de viabilitat de les fosses de Manacor i de la de Bunyola. S’espera trobar a la fossa de Porreres a Aurora Picornell, Belarmina González, Catalina Flaquer i les seves filles Antònia Pasqual i Maria Pasqual; i a la fossa d’Alaró, Pau Crespí, batle Mancor.

El termini d’execució del contracte és de 9 mesos per un valor estimat de 480.600 €; i la data límit de presentació de propostes és de 41 dies naturals, això és, fins el dia 15 d’abril.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència