Connect with us

Actualitat

L’hotel Porto Petro ja és història

Feia gairebé 20 anys que l’establiment turístic romania tancat, i cada dia estava més deteriorat

L’estructura de l’edifici hoteler Porto Petro ja ha estat demolida. Ara, queda la tasca de retirar els enderrocs que es pot allargar unes setmanes més. Segons el conveni signat entre l’Ajuntament de Santanyí i el propietaris de l’hotel, aquests han d’entregar el solar d’uns 400 metres quadrats completament net, a canvi d’una zona esportiva situada a Cala d’Or.

Feia gairebé 20 anys que l’Hotel Porto Petro romania tancat, i cada dia estava més deteriorat. Durant aquest temps, les negociacions entre la propietat i el consistori santanyiner s’han allargat per arribar a un acord. Aquest acord es va signar fa poques setmanes, i l’espai que ocupava l’establiment servirà per fer un aparcament soterrat i una plaça.

L’espai  servirà per fer un aparcament soterrat i una plaça

El batle del municipi, Llorenç Galmés, s’ha mostrat molt satisfet de que l’hotel ja hagi passat a la història de Porto Petro: “En l’estat en que es trobava, l’edifici era un corc per al poble que donava una molt mala imatge tant als veïnats com als turistes que ens visitaven. Per això és una gran notícia que finalment ja s’hagi tomat l’estructura, que a més ens permetrà fer una acció d’esponjament al nucli i resoldre el problema d’aparcament que s’havia generalitzat als darrers anys, tant a l’hivern com a l’estiu. Des de l’equip de govern de l’Ajuntament de Santanyí només podem tenir paraules d’agraïment per a tots els que ens han permès arribar aquí, batle pedanis, tècnics, i sobre tot als veïnats per la paciència.”

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ÚLTIMES NOTÍCIES