Connect with us

Actualitat

El Ple debatrà la polèmica formació en matèria terrorista de la Policia Local de Manacor

L’exbatle de Manacor i actual cap de l’oposició, Miquel Oliver, va expressar públicament el seu desacord considerant que “no és el model de Policia Local que ha de tenir Manacor ni la imatge que s’ha de transmetre”

Fa uns dies es va fer públic que la UTC (la Unitat Territorial de Costes) de la Policia Local de Manacor estan rebent formació específica en matèria antiterrorista. El fet, a més de sorprendre a més d’un no va estar exempta de crítiques per part dels grups de l’oposició que manifestaren a través de les xarxes socials el seu desacord amb aquesta decisió, considerant que aquest. No és el model que la ciutadania exigeix al cos policial depenent de l’Ajuntament.

L’exbatle de Manacor i actual cap de l’oposició, Miquel Oliver, va expressar públicament el seu desacord considerant que “no és el model de Policia Local que ha de tenir Manacor ni la imatge que s’ha de transmetre. Per tot això la nostra intenció és demanar l’obertura d’expedient, volem aclarir responsabilitats”.

Per aquest motiu, en el Ple municipal convocat pel pròxim dilluns el grup Més-Esquerra ha presentat una pregunta on demana què ha fet i què fa comptes fer l’equip de govern per aconseguir una imatge de la Policia Local més propera a la gent. Es tracta del primer cos policial d’àmbit municipal d’arreu de l’Estat que disposa d’adaptadors de pistola a subfusell i farmacioles per a ferides d’arma blanca o foc. L’assumpte promet debat.

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *