Connect with us

Societat

Moncloa vol que es canti a les escoles ‘Banderita tú eres roja, banderita tú eres gualda’

És una de les activitats proposades pels alumnes d’entre 6 i 12 anys

Segons publica aquest dimecres ‘La Razón’, el cèlebre Pasodoble de la bandera arribarà a les escoles perquè el cantin els alumnes de primària, segons els acords entre el Ministeri de Defensa i el Ministeri d’Educació dins del projecte Coneixement de la Seguretat i la Defensa als Centres Educatius. L’esborrany del text estaria gairebé enllestit, tot i que encara no hi ha data per aplicar-lo.

Aprendre el Banderita tú eres roja, banderita tú eres gualda seria una de les activitats que podrien fer els alumnes d’entre 6 i 12 anys a l’assignatura Valors Cívics i Socials, que és l’alternativa a Religió. La matèria, però, conté altres activitats com fer pins amb la bandera espanyola, aprendre els himnes dels tres exèrcits, veure un audiovisual de la desfilada del Dia de les Forces Armades de l’any anterior o practicar salves d’honor a la bandera espanyola. Els alumnes també podran llegir un còmic biogràfic del rei d’Espanya dins la política de crear adhesió als símbols nacionals espanyols.

Els materials els ha elaborat el Centro Nacional de Innovación e Investigación Educativa (CNIIE) i la División de Coordinación y Estudios de Seguridad y Defensa de la Secretaría General de Política de Defensa.

Valora aquest article
>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *