Connect with us

Actualitat

A finals d’any començaran les obres del nou parc de bombers de Santanyí

A la memòria de l’any 2017 destaca l’elevat nombre d’intervencions efectuades pels Parcs de Bombers de Manacor (474) i Llucmajor (384)

El president del Consell de Mallorca, Miquel ensenyat, el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, la directora insular d’Emergències, Paola van Gent, i el cap del Servei de Bombers, Pedro Ladaria, han presentat el programa d’actes de la Diada dels Bombers de Mallorca 2018 així com la memòria d’actuacions del 2017.

Els Bombers de Mallorca dugueren a terme un total de 5.403 sortides durant l’any 2017, de les quals 2.080 foren incendis, 1.240 rescats, 1.690 assistències (neteges, inundacions, sanejament d’edificis, etc.) i 393 prevencions.

Pel que fa als municipis amb un major nombre d’intervencions, destaquen Calvià (697), Manacor (474), Llucmajor (384), Marratxí (322) i Inca (321).

El cap de servei, Pedro Ladaria, ha emfatitzat que “des de l’any 2009 no hi havia hagut tant de sinistres com enguany”.

Els Bombers insisteixen en la importància de la prevenció i, per això, enguany engegaran una campanya orientada als ciutadans. Es farà en diferents nivells i es començarà per xerrades i assessoria a ajuntaments i centres escolars dels municipis de menys de 3.000 habitants.

Des del Consell de Mallorca també han anunciat que a finals d’any es començaran les obres del nou parc de bombers de Santanyí.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *