Connect with us

Oci i Cultura

El poeta i escriptor, Bernat Nadal, Reconeixement de Mèrits 2018

L’acte se celebrarà divendres dia 8 de juny a les 20 h al Teatre de Manacor

El passat mes de febrer, el Ple de l’Escola de Mallorquí, a proposta del claustre de professors, va aprovar retre homenatge a Bernat Nadal, escriptor manacorí.

Bernat Nadal, a part de poeta reconegut, és col·laborador intermitent a la premsa a amb una llarga llista d’articles literaris i d’opinió. El relacionam amb grans figures de la cultura del nostre poble com Miquel Àngel Riera o Guillem d’Efak. D’entre els diversos premis literaris que ha guanyat, recentment ha obtingut l’Agustí Bartra dels Premis Ciutat de Terrassa amb el poemari Suite de Camile Claudel.

D’entre els diversos premis literaris que ha guanyat, recentment ha obtingut l’Agustí Bartra dels Premis Ciutat de Terrassa amb el poemari Suite de Camile Claudel

Amb Bernat Nadal s’engrandeix la llista de manacorins que, d’una manera inconscient i amb tota la humilitat del món, fan feina per difondre diferents facetes de la nostra llengua i cultura. Així, s’aprofita l’avinentesa del 2018, any Fabra i any Josep Maria Llompart, entre d’altres, per afegir-hi un nom destacat de les lletres catalanes del nostre poble, Bernat Nadal.

L’acte de lliurament d’aquesta distinció es farà en el transcurs de l’acte institucional del Reconeixement de Mèrits 2018 al Teatre de Manacor divendres 8 de juny a les 20 h.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència