Connect with us

Artà

Artà reclama implicació ciutadana per la igualtat de gènere

L’Ajuntament cerca involucrar la ciutadania en el desenvolupament del Pla municipal d’igualtat de gènere

La idea de l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament és que tots els veïnats del municipi puguin aportar les seves idees i opinions sobre quin camí seguir per aconseguir la igualtat de gènere. L’objectiu de les reunions és escoltar les propostes, idees i suggeriments que puguin fer les persones, entitats i col·lectius en matèria d’igualtat i explicar la feina feta fins ara.

La idea de la regidoria de Serveis Socials és involucrar al màxim nombre de gent possible i fer-la partícip de l’elaboració d’aquest ambiciós projecte

Per aquest motiu, es convocaran diverses reunions públiques per tal que tots els interessats hi puguin assistir. La primera d’aquestes fou el passat 2 de maig. I en aquesta reunió es van establir els fonaments d’aquest pla, que es planificarà damunt quatre grans blocs d’actuació.

Es va proposar que les primeres accions anessin encaminades sobre quatre grans blocs temàtics: educació i cultura, treball i formació, salut i violència de gènere. A la reunió també es recolliren suggeriments i propostes de totes les persones participants damunt situacions quotidianes que s’aniran concretant en les setmanes vinents. A més a més, s’acordà la redacció d’una sèrie d’actuacions concretes en cada àmbit perquè puguin integrar-se dins el Pla amb els recursos econòmics corresponents.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència