Connect with us

Societat

Hiper Centro s’adhereix a la campanya sobre la donació de sang

La cadena d’alimentació, assabentat de la necessitat de promoure les donacions de sang, ha començat una campanya de promoció de la donació entre els seus treballadors i clients

El President de la cadena Hiper Centro, Bernat Font ( al centre de la imatge), amb els treballadors de la Fundació del Banc de Sang i Teixits de Balears.

La cadena d’alimentació Hiper Centro, assabentat per l’Hospital de Son Espases de la necessitat de promoure les donacions de sang, amb la col·laboració del Banc de Sang i Teixits de les Balears, ha començat aquests dies una campanya de promoció de la donació entre el seu personal. En aquest moment ja hi ha hagut dos dies en els que la unitat mòbil d’extracció del Banc de Sang s’ha desplaçat a les instal·lacions d’Hiper Centro a Manacor, on un gran nombre de treballadors i clients s’han volgut sumar aquesta iniciativa solidària. El personal d’Hiper Centro i els seus clients han demostrat un remarcable esperit sol·lidari que ha causat que es superessin amb molt les expectatives de participació.

Degut a aquest èxit l’empresa ha decidit programar una tercera jornada de donació. Hiper Centro agraeix als seus treballadors i clients la seva implicació i el seu esperit sol·lidari que han demostrat en aquests moments en que tantes vides depenen del compromís solidari.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència