Connect with us

Actualitat

Les policies locals de Manacor i Felanitx incorporaran l’XPO

És un programari de gestió policial integral que permetrà implementar un sistema efectiu de coordinació de policies locals i integrar-les amb el SEIB 112

L’XPO és un programa de gestió policial, desenvolupat pel Servei d’Informàtica Local de Menorca i que ja fan servir els cossos de Policia Local d’aquesta illa. Un acord amb el Govern permet desenvolupar aquesta eina informàtica i fer-la servir a tots els municipis, a partir de la prova pilot amb Felanitx, Manacor, i també amb Formentera.

Els Ajuntaments de Felanitx y Manacor han signat  avui la seva adhesió al programa pilot de desenvolupament del programa XPO. Conjuntament amb el Consell de Formentera, suposaran tres experiències prèvies a la instal·lació posterior en la resta de cossos de policies locals interessats.
La prova pilot servirà per dissenyar el pla operatiu d’implantació de l’aplicació informàtica per a la gestió i coordinació de les policies locals, denominada XPO, en els municipis de les Illes Balears.L’XPO és un programari de gestió policial integral, desenvolupat exclusivament amb mitjans públics pel SILME del Consell Insular de Menorca, que ja funciona als cossos de Policia Local de Menorca, i que permetrà implementar un sistema efectiu de coordinació de policies locals i integrar-les amb el SEIB 112, per tal de facilitar l’intercanvi d’informació en temps real amb les agències d’emergències que s’hi integren.

La consellera Catalina Cladera, el batle de Felanitx, Joan Xamena, i el regidor d’Interior de l’Ajuntament de Manacor, Miquel Perelló, han signant l’acord, mitjançant el qual, els dos consistoris facilitaran tota la informació relativa al resultat de la implantació de l’aplicació en fase de proves perquè es puguin dur a terme les adaptacions necessàries de la versió actual del programari, si es considera adient. El compromís inclou l’adscripció de personal tècnic informàtic per garantir la correcta execució de l’objecte de conveni.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència