Connect with us

Actualitat

Algaida vol fomentar l’estalvi energètic en el poble

L’Ajuntament ha organitzat una xerrada general per optimitzar el consum

L’Ajuntament d’Algaida realitzarà una important campanya in- formativa per tal d’ajudar a estalviar el consum elèctric a la població en general,

però especialment als considerats consumidors vulnerables entre ells els que dis- posen del bo social i que poden arribar a una situació de pobresa energètica per no poder pagar el mínim d’energia per a fer front a les necessitats energètiques bàsi- ques de la llar.

Amb el lema “Vols estalviar energia?”, el dimecres dia 7 de març (19.00 h) se cele- brarà una xerrada al Casa Pere Capellà, on es faran demostracions d’exemples pràctics, consells per estalviar a casa i altres informacions i aspectes a tenir en compte per tal d’estalviar energia.

Posteriorment, els dies 13, 15, 20 i 22 de març a les 17.00 hores a la Sala de plens, l’Ajuntament d’Algaida, oferirà un servei gratuït d’assessorament i consulta sobre l’optimització del consum d’electricitat a la llar. Són sessions personalitzades amb inscripció prèvia obligatòria al correu electrònic oac@ajalgaida.net o al telèfon 971 125 335. Els interessats amb les sessions personalitzades han de dur les da- rreres 6 factures de consum energètic.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència