Connect with us

Oci i Cultura

Es constitueix l’Associació de Circ de les Illes Balears

Dins les I Jornades Professionals de Circaire coorganitzades per l’ILLENC

Aquset dijous s’ha constituït l’Associació de Circ de les Illes Balears en una assemblea celebrada a Alcúdia que compta amb el suport de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports a través de l’Institut de la Llengua i la Cultura de les Illes Balears (ILLENC).

Aquest cap de setmana tendrà lloc a Alcúdia la segona edició de la mostra de circ Circaire, tres dies d’activitats, tallers i exposicions que serviran d’aparador per un sector cultural cada vegada més consolidat a les Illes Balears.

Com a preàmbul de la mostra, l’alberg de la Victòria acull les I Jornades de Circ de les Illes Balears, dos dies d’activitats per a professionals amb l’objectiu de reunir tots els artistes de circ de les Illes i crear un punt de trobada on es puguin construir xarxes de col·laboració, diàleg i aprenentatge. Circaire impulsa així la formació i creació de vincles entre artistes de circ balears, i la dignificació del circ, un llenguatge divers que es troba en una temporada d’expansió sense precedents.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència