Connect with us

Oci i Cultura

Es constitueix l’Associació de Circ de les Illes Balears

Dins les I Jornades Professionals de Circaire coorganitzades per l’ILLENC

Aquset dijous s’ha constituït l’Associació de Circ de les Illes Balears en una assemblea celebrada a Alcúdia que compta amb el suport de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports a través de l’Institut de la Llengua i la Cultura de les Illes Balears (ILLENC).

Aquest cap de setmana tendrà lloc a Alcúdia la segona edició de la mostra de circ Circaire, tres dies d’activitats, tallers i exposicions que serviran d’aparador per un sector cultural cada vegada més consolidat a les Illes Balears.

Com a preàmbul de la mostra, l’alberg de la Victòria acull les I Jornades de Circ de les Illes Balears, dos dies d’activitats per a professionals amb l’objectiu de reunir tots els artistes de circ de les Illes i crear un punt de trobada on es puguin construir xarxes de col·laboració, diàleg i aprenentatge. Circaire impulsa així la formació i creació de vincles entre artistes de circ balears, i la dignificació del circ, un llenguatge divers que es troba en una temporada d’expansió sense precedents.

Valora aquest article
>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *