Connect with us

Actualitat

Detinguts vuit membres d’un grup de lladres que robava en habitatges de la Part Forana

Sant Llorenç, Vilafranca, Porreres, Campos, Santanyí, Manacor i Felanitx, principals municipis afectats pels robatoris

La Guàrdia Civil, en el marc de l’operació ‘Invernalia’, ha detingut a vuit membres d’un grup criminal que es dedicava a la comissió de robatoris en habitatges de la Part Forana.

Concretament, els robatoris s’han dut a terme en les localitats de Sant Llorenç, Vilafranca, Porreres, Campos, Santanyí, Manacor i Felanitx, segons ha informat l’Institut Armat en un comunicat.

Després de rebre diverses denúncies, els agents van comprovar que es tractava d’una banda de gent jove, de nacionalitat espanyola i marroquí residents a Felanitx i Manacor, que accedien a l’interior dels domicilis amb la intenció de sostreure objectes de valor i doblers.

Després de diverses setmanes de recerques, es va determinar la identitat dels autors, localitzant els seus domicilis i llocs on es podrien trobar els efectes robats. Així, una trentena de guàrdies civils irrompien dilluns passat en tres domicilis de manera simultània, procedint a la detenció dels implicats i al registre dels habitatges.

Com a resultat de l’operació, se’ls imputa fins al moment d’una vintena de robatoris. A mesura que continuïn les recerques, aquest nombre anirà augmentant, segons ha informat la Guàrdia Civil. La majoria dels objectes es traslladaven a comerços de compravenda d’objectes de segona mà on eren lliurats a canvi de doblers.

Són tendència