Connect with us

Actualitat

Canvi circulatori en el Passeig Marítim de Cala Bona

La mesura afecta als carrers Tramuntana, Mestral i Migjorn

L’Ajuntament de Son Servera ha duit a terme un canvi de sentit de circulació que afecta la zona del passeig Marítim de Cala Bona -davant l’Hotel Levante-, carrer Tramuntana, carrer Mestral i carrer Migjorn. Amb aquest canvi el sentit de circulació serà accedint pel carrer Mestral i tenint la sortida pel carrer Tramuntana.

L’accés del trànsit a la zona afectada quedarà restringit als conductors autoritzats i una restricció horària per a proveïdors de 8.00 h a 15.00 h en dies laborables. Els serveis públics podran circular per la zona sense cap tipus de restricció horària

Aquests canvis són motivats com a conseqüència de les obres d’embelliment de la zona que es varen dur a terme l’any passat i amb l’objectiu d’oferir una major fluïdesa al trànsit rodat, més seguretat i per tal de recuperar espais per als vianants de la zona tot afavorint així una mobilitat urbana més sostenible i aportant una major qualitat de vida als ciutadans residents i turistes que ens visiten.

A més, ara per ara L’Ajuntament està acondiciant també, a pocs metres de la zona afectada pel canvi (avinguda Magnòlia), dos grans solars que es destinaran a aparcaments públics i que permetran encabir més de 400 vehicles.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com