Connect with us

Comunitat

Balears, territori ‘sanchista’

L’exsecretari general ha presentat un total de 976 avals des de les Illes, mentres que la candidatura de Patxi López n’ha presentat menys de 450

La candidatura de Pedro Sánchez a la Secretaria General del PSOE ha presentat un total de 976 avals des de Balears, la qual cosa suposa que el candidat reuneix més del 50% dels suports recaptats des de l’arxipèlag.

Per la seva banda, la candidatura de Patxi López, a qui la secretària general dels socialistes de Balears, Francina Armengol, va manifestar el seu suport, ha presentat almenys 450 avals de les Illes.

Finalment, la candidatura de Susana Díaz ha enviat des de Balears una mica més de 350 avals, segons les dades provisionals, pendents encara de conèixer el nombre d’avals emesos directament a Ferraz.

La candidatura de Susana Díaz ha enviat des de les Illes una mica més de 350 avals

Des de la candidatura de Díaz s’han mostrat “satisfets” amb aquesta dada “sent conscients que l’estructura del partit havia optat per una altra opció” a les Illes. En tota Espanya, l’equip de Susana Díaz ha presentat aquest dijous a Ferraz 62.582 signatures; l’equip de Pedro Sánchez ha presentat un total de 57.369 avals; i el de Patxi López ha reunit 12.000 avals.

Són tendència