Connect with us

Actualitat

L’Agrupació de Protecció Civil de Manacor disposa d’un nou vehicle

L’Ajuntament de Manacor ha invertit prop de 20.000 euros en la compra del vehicle, una bomba extractora d’aigua i una impressora de plànols i mapes

L’Agrupació de Protecció Civil de Manacor disposa d’un nou vehicle i de nou equipament material que contribuirà a la feina que els voluntaris fan en cas d’emergències i a garantir la seguretat en els actes que es duguin a terme al municipi de Manacor. El nou vehicle és una furgoneta de gran capacitat, que se suma a la furgoneta tot terreny de què ja disposa l’agrupació. L’Ajuntament de Manacor ha invertit “prop de 20.000 euros en la compra del vehicle, una bomba extractora d’aigua i una impressora de plànols i mapes a més de molts altres materials”, ha explicat el regidor d’Interior, Miquel Perelló.

I és que “la nostra agrupació de protecció civil dóna suport a la seguretat en multitud d’actes, a més integra grans especialistes en cartografia i és una de les peces clau de la Secció de Coordinació de Voluntaris, que es desplega en les situacions d’emergència”, afegeix Perelló. De fet Manacor disposa del centre de coordinació mòbil, que en cas de ser necessari es trasllada al lloc on sigui necessari en cada situació d’emergència.

Des des de l’Ajuntament de Manacor “creim que el cos de voluntaris de protecció civil és un engranatge més en la maquinària de la seguretat ciutadana i una peça clau en les situacions d’emergència”, ha explicat el regidor d’Interior. Per això “farem feina perquè Manacor sigui una peça important i especialitzada en la xarxa de voluntaris de protecció civil de Mallorca i de Balears, per això hi apostam i hi invertim”, ha afegit.

Nous voluntaris

Els mateixos voluntaris fan una crida a la gent activa amb ganes d’ajudar. “L’actual agrupació de voluntaris de Protecció Civil de Manacor som un grup de gent dinàmic, amb ganes de donar i rebre formació”, explica Ruben Ramon, un dels voluntaris de l’agrupació. “Per això estarem encantats de rebre nous voluntaris i voluntàries, volem encoratjar la gent jove que tengui ganes d’aportar qualque cosa a la societat i d’ajudar a l’altra gent”, afegeix.

Són tendència