Connect with us

Actualitat

Gori Estarellas vol fomentar el contacte amb els ciutadans de Llucmajor

El polític socialista va prendre possessió del càrrec de batle

Gori Estarellas Más (PSOE) va ser anomenat dissabte passat nou batle de Llucmajor en virtut al pacte de govern subscrit entre la seva formació (5 regidors), Més per Llucmajor (4) i EL PI (2), segons el qual es dividiren la Batlia del municipi amb Jaume Tomàs (Més) i Bernadí Vives (El PI).

Estarellas va anunciar que una de les primeres mesures que el pacte posarà en marxa aquest darrer tram de legislatura, serà fomentar el contacte amb els ciutadans del municipi i també amb l’oposició. Així, cada dimecres horabaixa “obrirem les portes perquè els ciutadans vengin a expressar les seves queixes”. En aquest sentit, el primer dimecres de cada mes, els ciutadans seran rebuts a Llucmajor, el segon a s’Arenal i el tercer a Badies. En la mateixa línia, també va informar a l’oposició (PP, ASI i SSPLL) que cada primer dilluns de mes, se celebrarà una reunió de treball amb els portaveus de tots els partits amb representació municipal.

En l’acte protocol·lari, celebrat dissabte passat, va prometre el càrrec amb una mà damunt la constitució espanyola i amb l’altra amb un carnet del partit socialista de 1935 de Julià Oliver Sastre.

En el seu discurs, el nou batle va alabar la tasca i el tarannà dels seus dos predecessors en el càrrec i socis i la tasca dels regidors de l’equip de govern. Estarellas també va tenir paraules d’agraïment per la tasca realitzada pels tres partits de l’oposició.

També  va recordar i destacar la figura de tots els ex batles de Llucmajor assistents a l’acte entre els quals ha destacat la figura de Joan Monserrat, el darrer batle socialista del municipi a la legislatura de 1987-1991 i que fou “el meu mestre polític”, ha apuntat.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència