Connect with us

Actualitat

El poblat talaiòtic Capocorb Vell i el Museu de Manacor, premis ARCA

L’Associació per a la Revitalització dels Centres Antics (ARCA) va lliurar aquest dijous, durant el seu sopar anual, els seus reconeixements

L’Associació per a la Revitalització dels Centres Antics (ARCA) va lliurar aquest dijous, durant el seu sopar anual, el premi Protecció del Patrimoni a Llucía Clar, per la seva dedicació al manteniment del poblat talaiòtic de Capocorb Vell, en el municipi de Llucmajor.

Segons un comunicat, des d’ARCA han aconsellat la visita aquest lloc perquè “és una manera d’acostar-se al passat inserits en el mitjà rural” i han afegit que “és un plaer cultural de primer ordre que entra per tots els sentits: vista, so, tacte i olfacte a més del gust, perquè Llucía fa uns dels millors pans amb oli de l’illa”.

Pròximament, una delegació d’ARCA s’acostarà a Capocorb Vell per lliurar el diploma acreditatiu ja que no va poder assistir a l’acte cap representant de la família.

A més, al sopar van participar representants de les altres dues candidatures a les quals van lliurar uns diplomes. Concretament, al Museu de Manacor per la “renovació de sales, especialment la d’art paleocristià”; i a la Productora Cinètica pel programa ‘Un lloc amb història’.

Les torres de Son Jaumell, en el municipi de Capdepera, Premis de Destrucció

Quant als Premis de Destrucció, els guardonats van ser les torres de Son Jaumell, en el municipi de Capdepera, pel seu “lamentable estat de conservació”. “Si no s’actua davant aquest fet seran un munt de pedres i res més. El Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Capdepera tenen la seva part de responsabilitat”, ha manifestat ARCA.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com