Connect with us

Actualitat

Capdepera Activa apropa la fruita a les escoles

Cada dimecres l’Ajuntament repartirà fruita de manera gratuïta als nins i nines de les escoles de la localitat

Capdepera Activa ha entrat al pati de les escoles amb la campanya Berenars saludables. Una iniciativa organitzada pel departament d’Esports de l’Ajuntament gabellí que repartirà gratuïtament fruita a les escoles dos dimecres al mes.

La finalitat d’aquesta proposta és aconseguir que els alumnes mengin més fruita i manco sucres el temps del pati i així introduir hàbits saludables als més petits apropant-los la fruita fins a les seves mans.

La campanya es duu a terme als tres centres educatius del municipi: CEIP S’Auba (Cala Rajada), CEIP S’Alzinar (Capdepera) i IES Capdepera.

Cada dimecres de la campanya es repartirà un tipus de fruita diferent, ahir com a primer dia, va ser la poma la protagonista dels patis. Aquells estudiants que varen voler varen agafar una o dues pomes per berenar.

El regidor d’Esports, Pere Terrassa, va fer el primer repartiment a l’IES Capdepera. La campanya es durà a terme fins que acabi el curs escolar.

Cal recordar que Capdepera Activa és un projecte que es va iniciar l’any 2016 amb el qual es vol inculcar hàbits de vida i d’alimentació saludable a tota la població gabellina a partir de diverses activitats per a diferents col·lectius.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com