Connect with us

Oci i Cultura

Amb l’exposició ‘Pregon desig’: Miquel Barceló ret homenatge a Josep Palau i Fabre

L’artista ha cedit 68 peces per a aquesta exposició, que inclou gravats, aquarel·les i obres realitzades amb tècniques mixtes

El pintor Miquel Barceló retrà homenatge al poeta Josep Palau i Fabre, en la seva primera exposició a Barcelona en els últims vuit anys ‘Pregon desig’, que tindrà lloc en la Fundació Palau de Caldetes d’Estrac (Barcelona).

Segons ha informat la fundació en un comunicat, l’exposició reuneix obra original procedent de la col·lecció privada de l’artista de Felanitx i es podrà veure des del 17 de febrer fins al 9 de setembre.

Barceló és un dels artistes que Palau i Fabre més valorava i admirava profundament, i segons la fundació “un dels somnis del poeta era poder dedicar una exposició temporal a Barceló a les sales de la seva fundació”, un desig que no va poder materialitzar en vida.

Amb motiu de l’Any Palau i Fabre, Barceló ha realitzat el logotip de la commemoració i ara col·labora cedint 68 peces per a aquesta exposició, que inclou gravats, aquarel·les i obres realitzades amb tècniques mixtes.

>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *