Connect with us

Actualitat

A Llucmajor: Cultura compra sa Trinxa

Tercer immoble per al futur Centre Toni Catany

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports i la d’Hisenda i Administracions Públiques han signat aquest dilluns davant notari la compra sa Trinxa, el tercer edifici de Llucmajor que se sumarà per a la construcció de la futura seu del centre Internacional de Fotografia Toni Catany.

L’immoble, adquirit per 130.009 euros, es finança amb els 4,3 milions que va destinar Fundatur per impulsar el centre, i s’uneix a les cases dels fotògrafs Toni Catany i Tomàs Monserrat, ha informat el departament autonòmic en un comunicat. L’edifici està situat en el número 33 del carrer del Convent.

L’edifici està situat en el número 33 del carrer del Convent

Aquesta nova adquisició era necessària per construir el futur centre artístic, agrupant la casa natal de Catany i que va donar la Fundació Toni Catany al Govern, i l’habitatge confrontat de Tomàs Monserrat, cedida gratuïtament per part del Consell de Mallorca.

L’adquisició d’aquest tercer habitatge és amb caràcter de ben patrimonial de domini públic, adscrit a la Conselleria de Cultura, Participació i Esports.

Són tendència