Connect with us

Actualitat

Dos detinguts a Manacor per amenaçar a la propietària d’un comerç i robar-li la caixa registradora

També se’ls imputa un altre robatori amb violència utilitzant una arma blanca de grans dimensions produït el passat 3 de febrer, en via pública a un vianant

La Policia Nacional ha detingut als dos presumptes autors d’un atracament en un comerç de Manacor després d’amenaçar a la propietària amb un ganivet de grans dimensions.

Segons ha explicat en un comunicat el cos policial aquest dilluns, els fets es van produir en el matí del dissabte, quan la propietària de l’establiment alertava d’un robatori que acabava de sofrir per part de dos joves que l’amenaçaren amb un ganivet. Li robaren la caixa registradora. Posteriorment van ser localizats pels carrers del centre de la ciutat.

Als detinguts també se’ls imputa un altre robatori amb violència utilitzant una arma blanca de grans dimensions produït el passat 3 de febrer, en via pública a un vianant.

Els dos detinguts tenen nombrosos antecedents policials, a més de ser coneguts policialment per la seva dedicació reiterada de delictes contra el patrimoni. Els detinguts han passat aquest dilluns a disposició judicial.

Els dos detinguts tenen nombrosos antecedents policials i han passat aquest dilluns a disposició judicial

Són tendència