Connect with us

Actualitat

Capdepera continua apostant per la formació en el sector de l’hostaleria

És un dels àmbits laborals més demandats a la zona

Capdepera continua apostant per la formació reglada i per la formació en el sector de l’hostaleria, un dels àmbits laborals més demandats a la zona. Per aquest motiu es va decidir muntar al municipi el projecte de l’Escola d’Hoteleria, concretament al Centre Cap Vermell, on cada any es realitzen diversos cursos per a persones que es volen formar en el sector serveis i/o idiomes.

Enguany han començat els cursos d’Operacions Bàsiques de Cuina, Operacions Bàsiques de Bar i Restaurant, Alemany i Anglès (comença el 26 de febrer).

Els cursos d’Operacions Bàsiques de Cuina i de Bar i Restaurant ja han acabat la part teòrica i fa uns dies que han començat les classes practiques. Els alumnes de Bar i Restaurant desenvolupen les pràctiques al mateix centre, el qual disposa de tot el material necessari. Els alumnes de Cuina enguany fan les pràctiques a les dependències de l’hotel Beach Club Font de sa Cala, el qual ha cedit les seves instal·lacions per a tal efecte durant els mesos que dura el curs. Una vegada acaben el curs, tots els alumnes han de realitzar 80h de pràctiques a empreses.

Enguany hi ha un total de 54 alumnes entre els tres cursos que es realitzen, amb 18 alumnes per aula

Enguany hi ha un total de 54 alumnes entre els tres cursos que es realitzen, amb 18 alumnes per aula. La mitja d’edat és de 30 anys, tot i que hi ha alumnes de 16 i de 50 anys. El tipus de formació dels alumnes és generalment bàsica, ja que per accedir als cursos només es demana el graduat escolar.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com