Connect with us

Actualitat

Denuncien la mala gestió urbanística a Capdepera

El PP denuncia nombroses queixes pel retard amb la tramitació de llicències d’obres, requeriments patrimonials i tramitació de finals d’obra

El Partit Popular de Capdepera ha alertat, mitjançant un comunicat de premsa, de les nombroses queixes registrades pel retard amb la tramitació de llicències d’obres, requeriments patrimonials, tramitació de finals d’obra, d’escrits d’al·legacions i deficiències; per la qual cosa diuen que l’equip de govern estigui perjudicant a veïnats, constructors i empresaris.

Des del PP de Capdepera s’incideix en el fet que “molt ens temem que amb l’actual gestió urbanística s’incrementi l’atur al municipi”. A més, afegeix que “per la paralització administrativa, s’està ofegant dos dels motors econòmics”.

Els populars adverteixen que, en alguns casos, el retard administratiu arriba al mig any, “un procés massa lent que deixa en molt mal lloc a l’Ajuntament per la seva inoperància”.

Amb tot, igual que amb el suport als pressupostos municipals, el Partit Popular de Capdepera estén la mà a l’equip de govern per poder trobar la solució “a un problema tan greu per les conseqüències que pot tenir en l’economia municipal”.

Són tendència