Connect with us

Actualitat

Llucmajor ajorna la Rua i la Rueta a diumenge

La convocatòria estava programada, inicialment, per aquest dissabte

Davant la previsió meteorològica per aquest cap de setmana, l’Ajuntament de Llucmajor ha pres la decisió d’ajornar la Rua de Llucmajor a aquest diumenge 11 de febrer a les 17 h.

La Rua estava programada, inicialment, per al dissabte 10 de febrer. Les previsions, però, indiquen que la probabilitat de pluja en el municipi, entre les 16 i les 20 h., és del 45-60%.

Les bases de participació de la XXXV Rua de Llucmajor, publicades per l’Ajuntament, ja especifiquen que “en cas de mal temps, la Rua es farà l’endemà diumenge, dia 11, a la mateixa hora”.

Així mateix, també s’ajorna a diumenge dia 11 de febrer a la mateixa hora, la rueta infantil de Badies que s’havia de celebrar Dissabte dia 10 de febrer.
Es manté la programació però per diumenge: Rueta infantil amb batucada a Badies. Concentració a les 10.30 h al parc infantil de la plaça de Pegàs, davant el poliesportiu (SITT Tenis). Recorregut: carrers Creu del Sud, Júpiter, Centaure, Saturn, Churruca, Joan d’Àustria, Almirall Moreno, Almirall Vierna i entrada a la plaça de l’Almirall Joan de Borbó. I a les 12.00 hores Actuació infantil de “Mallorca Fiesta” a Badia Gran.

La Rua de Porreres també s’ajorna a diumenge

La concentració serà a les 11.00 hores a l’Escola Nova de Porreres per sortir a les 11.30 hores.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència