Connect with us

Actualitat

Fantasia, colors i espectacles a la Rueta de Manacor

La ciutat ha celebrat aquest capvespre el Dijous Llarder

La Rueta, el carnaval infantil i juvenil que se celebra cada Dijous Llarder a Manacor, ha convocat milers de joves que han gaudit dels cinc escenaris amb música i espectacles,  de la batucada i de l’atracció de cavallets que han animat aquesta festa omplint de gent i disfresses el centre de vianants de Manacor. Passades les cinc del capvespre els tambors de la batucada Manafoc han començat a sonar a la plaça del Palau anunciant que la festa era a punt de començar. Allà la cercavila de disfresses ha iniciat el seu recorregut desfilant pels carrers del centre, una llarga taringa que ha fet escampar la festa entre els cinc escenaris que han caracteritzat la Rueta d’enguany.

Els cavallets fets de rodes i moguts a pedals han permès als més petits gaudir d’aquesta atracció ecológica a la plaça del Palau. La fantasia tampoc no ha faltat a la plaça de la Rectoria, on el doctor Bombolla ha convertit l’aigua i el sabó en bombolles de totes les formes i mides. I un dels escenaris més multitudinaris ha estat el de sa Bassa, on els Neorural i les seves bogeries han fet riure, ballar i jugar de valent tot el públic.

El carrer del Mercadal també ha atret al públic de totes les edats amb les barrabassades del grup Trabucats, que han contagiat tothom amb les seves rialles.

I la música més jove també ha tengut el seu espai a la rueta de Manacor. Els Mel i Sucre han omplit de cançons la plaça Rector Rubí i el carrer Bosch ha estat l’escenari de l’actuació musical del grup 1A. A més, tota la festa es va acompanyar amb les paradetes de menjar i beure que muntaren els alumnes de les escoles del municipi per recaptar fons per als seus viatges d’estudis i per altres causes solidàries.

Tot el recorregut ha comptat amb paradetes de menjar i beure que muntaren els alumnes de les escoles del municipi per recaptar fons per als seus viatges d’estudis

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència