Connect with us

Oci i Cultura

Manacor organitza la primera cita a cegues entre lectors i llibres

Coincidint amb la festa de Sant Valentí

La Biblioteca de Manacor ha organitzat la primera cita a cegues entre lectors i llibres. Una activitat que “pretén dinamitzar l’hàbit de lectura entre els ciutadans i ciutadanes de Manacor i donar al·licients als usuaris de la biblioteca per acostar-se a llibres que fins ara potser els havien passat per alt”, explica la regidora de Cultura, Antònia Llodrà. Així, just devora les butaques de lectura informal s’han situat “una trentena de llibres embolicats per ocultar-ne el títol, la portada i l’autor. Els usuaris de la biblioteca que vulguin participar en aquesta particular cita a cegues, però, poden llegir les pistes que cada paquet ofereix sobre el llibre que conté.

Es tracta d’una selecció de llibres que valen la pena, tots són de qualitat, són de temàtica romàntica, eròtica, novel·les històriques i d’intriga on l’amor hi juga un paper important, però hi ha llibres per a tots els públics”, expliquen des de la biblioteca. Així els que durant aquest mes s’acostin a la biblioteca podran triar llibres en base a petites pistes. Les suggerents pistes conviden tothom a acostar-s’hi i a triar llibres tenint en compte idees i informacions com la seguent: “El desig i la passió irrompen a la seva vida, trencant la monotonia del seu matrimoni i obligant-lo a qüestionar-ho tot; l’autor connecta amb els lectors per la seva naturalitat, per la seva capacitat d’emocionar-los i d’arrencar-los un somriure o una llàgrima”.

Des de la Biblioteca de Manacor, a més, expliquen que “més enllà d’oferir els llibres des d’aquesta nova perspectiva que pot resultar emocionant, és evident que hi ha novel·les que valen la pena però que potser no criden l’atenció als lectors, ja sigui perquè el títol no els atrau o perquè la portada no és tan vistosa com moltes altres”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència