Connect with us

Actualitat

Llucmajor aposta per la dinamització juvenil

El consistori ha preparat dues jornades per als joves de la localitat per tal què coneguin tot el que ofereix el poble per a les seves necessitats

L’Ajuntament de Llucmajor ha preparat dues diades lúdiques per a joves per tal de donar visibilitat al servei de dinamització juvenil i engrescar als joves a participar en activitats saludables i d’oci alternatiu.

Aquestes diades seran una a s’Arenal i l’altra a Badies, totes dues les durà a terme de Joventut de l’Ajuntament de Llucmajor.

Aquestes diades s’emmarquen dins la línia del servei de dinamització juvenil de descentralització de les accions, tenint en compte les característiques de població del terme.

El municipi de Llucmajor disposa d’un servei de dinamització juvenil que intenta abastar diferents nuclis a partir d’accions descentralitzades. El mes d’abril es va dur a terme la Setmana Jove a Llucmajor, que ja fa tres anys que es celebra, i, de cara al mes de maig, es duen a terme aquestes dues diades a Badia Gran i a s’Arenal adreçades tant a infants com a joves en diferents franges horàries.

A banda de les activitats,  aquestes diades són importants perquè els joves puguin conèixer el servei i contactar amb l’equip de dinamització i, a partir d’aquests contactes, establir vincles perquè es puguin dur a terme accions a partir dels seus interessos i motivacions.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència