Connect with us

Actualitat

La Marató de Rondalles tanca la Setmana Alcover

Alumnes, professors del centre, representants polítics i familiars de mossèn Alcover, han participat aquest divendres en l’homenatge i l’ofrena floral que el centre educatiu cada any fa al monument que hi ha a l’entrada de l’institut

La XIV Marató de Rondalles l’homenatge a Antoni M. Alcover els alumnes de l’institut que du el seu nom han tancat la setmana dedicada a l’il·lustre filòleg i folklorista manacorí. A les onze del matí els alumnes i els professors del centre, els representants dels pares, els familiars de mossèn Alcover, la batlessa, Catalina Riera; la delegada de Cultura, Antònia Llodrà; i la regidora Cristina Capó, han participat en l’homenatge i l’ofrena floral que el centre educatiu cada any fa al monument que hi ha a l’entrada de l’institut. A causa del mal temps l’acte s’ha fet en un dels porxos del centre. Hi han participat alumnes descendents de familiars d’Antoni Maria Alcover, que han donat a conèixer els records més familiars d’aquesta figura. Pares, professors, estudiosos alcoveristes, els responsables de la Institució Antoni M. Alcover i representants públics han encoratjat els estudiants a “mantenir vives de la cultura i la llengua que tan estimava Alcover”.

Però la Setmana Alcover continua fins divendres a les 21 h amb un dels seus plats forts, que és la XIV Marató de Rondalles. Enguany dura més de desset hores i és un dels símbols i un dels ingredients indiscutibles de la Setmana que Manacor dedica a mossèn Alcover.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència