Connect with us

Actualitat

El Vermutejant torna a la plaça de ses Verdures

La iniciativa ofereix cada dissabte fins al 24 de juny gran varietat gastronòmica i musical local

Després del parèntesi de l’hivern, el Vermutejant torna als carrers de Manacor. Ho farà ja aquest dissabte 6 de maig. Aquesta iniciativa, que va ser acollida l’any passat amb gran èxit de participació, du fins a la plaça de ses Verdures música en directe i les propostes gastronòmiques que els xefs de Manacor fan a partir dels productes de proximitat de la plaça.

Els cuiners dels restaurants Can March, Somnis i Sa Factoria, que varen impulsar aquesta proposta i que han participat activament en totes les edicions del Vermutejant han volgut acostar-se a la plaça de ses Verdures per explicar als comerciants els detalls d’aquesta nova edició. Tots els dissabtes, des del 6 de maig i fins al 24 de juny, des de les 11 h del matí i fins a les 13 h tots els que visitin la plaça de ses Verdures hi trobaran un tast de les millors receptes que ofereixen els professionals de la restauració i música en directe.

Catalina Riera va voler convidar a tots els restaurants i músics locals a participar-hi: “tornam oferir a tots els restaurants del municipi i a tots els músics de Manacor la possibilitat de mostrar la seva feina a la plaça de ses Verdures”. I és que “l’objectiu que tenim tots és que els veïnats i veïnades de Manacor i tots els que ens visiten siguin conscients del que poden oferir els músics i els cuiners del municipi, a més de mostrar-nos com un municipi que genera fruites, verdures i productes de consum amb el gust de sempre”, ha afegit Riera.

“Hem de reivindicar i recuperar el mercat de la nostra ciutat. La gent hi ha de poder venir a comprar, a conversar i a aprendre de tot el que saben els placers sobre els productes que cultiven i que venen”, afirmà el xef Tomeu Bauzà, del restaurant Sa Factoria.

Ell, juntament amb els companys de professió Enrique Cañete, del restaurant Somnis, Miquel Gelabert, del restaurant Can March, i Nofre Brunet, del cafè El Palau, han visitat els comerciants de la plaça de ses Verdures per donar a conèixer la nova temporada del Vermutejant.

Així doncs, del dissabte que ve fins a final de juny, hi ha una cita a la Plaça tots els dissabtes a partir de les 11:00h.

Són tendència