Connect with us

Comunitat

L’Audiència absol l’ex rector de Selva acusat d’abús sexual

Davant l’existència de dues versions sobre els fets denunciats, la Sala es descanta per l’alternativa més favorable per a l’acusat aplicant el principi ‘in dubio pro reo’

La Secció Primera de l’Audiència Provincial ha dictat una sentència absolutòria per l’ex rector de Selva que havia estat acusat d’un presumpte delicte d’abusos sexuals.

El Tribunal considera que hi ha dues versions dels fets que podrien ser igual de versemblants tenint en compte la prova practicada en el judici oral. En concret, els magistrats creuen que hi ha elements de prova que reforcen la versió de la menor però altres dades no els permeten descartar l’existència d’interessos de caràcter econòmic en la denúncia presentada pel pare de la nina. En aquest context, el Tribunal considera que no hi ha prova de càrrec suficient per a enervar el dret a la presumpció d’innocència del sacerdot i davant les dues versions, la Sala es descanta per l’alternativa més favorable per a l’acusat aplicant el principi ‘in dubio pro reo’.

Són tendència