Connect with us

Comunitat

Detingut un professor per abusar sexualment d’almenys 15 alumnes d’un col·legi de Palma

Les nines relaten haver patit tocaments del professor, així com sentir-se assetjades amb frases com “jo mir els pits que em vénen de cara”

Agents de la Policia Nacional han detingut un professor per un suposat delicte d’abús sexual a almenys 15 alumnes d’ESO d’un centre escolar de Palma.

Segons ha detallat en un comunicat el cos policial aquest dimecres, el centre escolar va posar els fets en coneixement de la policia després de conèixer les queixes de diverses alumnes que asseguraven haver patit tocaments per part d’un professor. Les alumnes van explicar a una professora a l’hora de tutoria que un professor que els impartia classe els tocava de forma inadequada durant les mateixes, fent-los sentir incòmodes.

Les investigacions realitzades per la Unitat de Família i Dona (UFAM) han confirmat almenys 15 víctimes, diverses de les quals relaten haver patit tocaments del professor, així com sentir-se assetjades amb frases com “jo mir els pits que em vénen de cara”. El professor ha estat apartat temporalment de la docència.

Són tendència