Connect with us

Oci i Cultura

La candidatura ‘Engrandim l’OCB’ presentarà el seu programa a Manacor

Es l’única candidatura que es presenta a les eleccions de l’Obra Cultural Balear

La candidatura ‘Engrandim l’OCB’, encapçalada pel president, Josep de Luis, i la vicepresidenta, Eva Canyelles, presentarà al febrer el seu programa en tres actes a Palma, Inca i Manacor.

Segons han explicat en un comunicat, es tracta de l’única candidatura que es presenta a les eleccions de l’Obra Cultural Balear (OCB) que es celebraran aquest any.

Entre els seus objectius, han detallat, es troba fer de l’OCB “una entitat útil per a Mallorca i una eina eficient per assolir els objectius en llengua, cultura, interculturalitat i autogovern”.

Els candidats explicaran els detalls del programa el 12 de febrer al bar Es Xarop de Manacor (20.00 hores). També tenen previst dur a terme altres convocatòries similars a Inca i Palma.

En matèria de llengua, entre altres mesures, proposen promoure la realització d’una enquesta sociolingüística, la creació d’un baròmetre de la llengua catalana a les Balears i una campanya per promoure l’ús i l’aprenentatge del català.

En matèria de cultura audiovisual, inclou la posada en marxa d’un cine.cat, un programa per garantir la presència de cinema en català a les cartelleres de Mallorca.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *