Connect with us

Actualitat

Idaira Cruz Moreno del CEIP Son Verí guanyadora del premi al millor cartell del Carnaval de s’Arenal

L’entrega del premi del cartell es donarà dia 10 de febrer de 2018, en haver acabat el recorregut del carnaval

Idaira Cruz Moreno del CEIP Son Verí ha estat la guanyadora del concurs impulsat per l’Ajuntament de Palma i l’Ajuntament de Llucmajor pel disseny del cartell que enguany promourà el Carnaval de s’Arenal.

 

El jurat, integrat per l’artista visual, Irene Gayà i el president de l’agrupació fotogràfica de Llucmajor Emilio Puga, han premiat un disseny colorit i alegre.

Imatge del cartell guanyador

L’entrega de premi serà dia 10 de febrer, en haver acabat el recorregut del carnaval, a la plaça de les Meravelles de s’Arenal (Palma).

Aquest mateix dia també hi haurà premi per a millor comparssa, la millor carrossa i el millor disfràs individual, entre tots els inscrits a les oficines municipals abans del 9 de febrer. I és que els dos Ajuntaments tenen com a objectiu potenciar la participació d’aquesta festa.

Els premis de les carrosses seran de 500, 400 i 300 euros respectivament pels tres primers classificats i 300, 200 i 100 euros per a les tres millors comparses. Per als guanyadors en la modalitat d’individuals els premis consistiran en  estades de cap de setmana per a dues persones en hotels de Mallorca de diferents categories, segons el premi, a més d’entrades en establiments  d’oci.

 

Són tendència