Connect with us

Comunitat

Proposen que el Pla d’Obres i Serveis permeti la compra de vehicles municipals

El PP ha presentat aquest dimecres les seves al·legacions al Pla Especial d’Ajudes 2017/18

El grup de consellers del PP en el Consell de Mallorca ha presentat aquest dimecres les seves al·legacions al Pla Especial d’Ajudes 2017/18 a les corporacions locals per a obres i serveis, amb les quals proposa que aquest inclogui la compra de vehicles municipals.

Així ho ha anunciat el portaveu del PP en el Consell, Maurici Rovira, qui ha explicat que l’objectiu de les al·legacions és “que les actuacions previstes en aquest pla permetin també als ajuntaments l’adquisició de vehicles adscrits a serveis públics municipals”.

D’aquesta manera, el PP vol traslladar a l’equip de govern insular “la petició formulada per aquells ajuntaments que, després de la convocatòria de l’any 2016, van sol·licitar estendre el pla a la compra de vehicles per a obres i serveis municipals”.

Aquesta mesura “permetria reduir la despesa en renovació o manteniment de flota municipal en aquests temps de limitacions pressupostàries, la qual cosa facilitaria l’optimització dels recursos econòmics de cada ajuntament, milloraria la gestió municipal en matèria d’obres i serveis” i “en conseqüència, repercutiria en un benefici directe per als ciutadans dels diferents municipis de Mallorca”, ha assegurat Rovira.

El portaveu ha recordat que, d’acord amb la redacció actual del text, en fase d’exposició pública, el Pla Especial d’Ajudes 2017/18, “només contempla a dia d’avui ajudes per a obres d’inversió de competència municipal l’import de la qual sigui igual o superior als 10.000 euros, IVA inclòs”.

Són tendència