Connect with us

Artà

Artà considera que la sentència sobre Sant Salvador presenta contradiccions

La junta de portaveus de l’Ajuntament ha decidit ajornar fins el dilluns la seva decisió sobre si apel·la o no la sentència de la titularitat de les murades

La junta de portaveus de l’Ajuntament d’Artà, formada per un integrant de cada un dels partits amb representació municipal (PP, Independents, El Pi, Alternativa per Artà i PSOE), ha decidit ajornar fins el dilluns, després del Ple Municipal, la seva decisió sobre si apel·la o no la sentència de la titularitat de les murades de Sant Salvador després d’escoltar avui matí l’exposició del seu misser en aquest procediment. En opinió de l’advocat hi ha aspectes documentals i testimonials presentats pel demandant (l’Ajuntament) que no han estat tinguts en compte en la sentència i existeixen arguments jurídics per revisar la resolució. També ha remarcat que la sentència presenta algunes contradiccions.

Una vegada escoltada l’explicació, els portaveus han acordat donar-se un termini per exposar a les seves respectives assemblees aquests arguments i prendre una decisió al respecte. Aquesta se donarà a conèixer aquest pròxim dilluns, dia 29 de gener, després del Ple municipal.

En opinió de l’advocat hi ha aspectes documentals i testimonials presentats per l’Ajuntament que no han estat tinguts en compte en la sentència

La jutgessa del Jutjat número 5 de Manacor desestimà la demanda interposada per l’Ajuntament d’Artà, que reclamava la titularitat pública dels patis i les murades de Sant Salvador, considerant acreditada la seva possessió per part de l’Església.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ÚLTIMES NOTÍCIES